Takst Partner Vest består av fire erfarne takstmenn: Stig Opheim, Kjell Erik Bjorheim, Atle Skogstrand og Erik Johannesen.


Vårt naturlige markedsområde er Bergen og kommunene rundt, men gjelder det større takseringsoppdrag og næringstaksering, påtar vi oss oppdrag også ellers i landet.
Kundene våre er privatpersoner, eiendomsmeglere, banker, forsikringsselskaper og bedrifter.

Takst Partner Vest er medlem av Norges Takseringsforbund og autorisert i henhold til forbundets regler, herunder krav til skole og etterutdanning. Vi er nøye med å utføre ethvert oppdrag i tråd med forbundets takseringsstandarder og stiller høye krav til oss selv både når det gjelder integritet og faglig kompetanse.

BRED ERFARING OG FAGLIG TYNGDE

 

STIG OPHEIM

Takstmann/ byggmester

Mobil: 930 82 571


Takstmann siden 1998, opprinnelig byggmester med ledererfaring og mange års arbeid som bygningshåndverker. Utdannet takstmann ved NBT (Norsk Byggvurdering og takstinstitutt), medlem av Norges Takseringsforbund og sertifisert for verdi/tilstand, skade og næringstaksering.
 

KJELL ERIK BJORHEIM

Takstmann

992 68 291


Takstmann siden 2004 med hovedvekt på bolig, byggelånskontroll og næringstaksering. Lang erfaring som bygningshåndverker, utdannet takstmann ved NBT (Norsk Byggvurdering og takstinstitutt) og medlem av Norges Takseringsforbund. Sertifisert for verdi/tilstand, byggelånskontroll, skade og næringstaksering.

ATLE SKOGSTRAND

Takstmann/byggmester

908 71 184


Takstmann siden 2008 med hovedvekt på skadetaksering. Lang erfaring som bygningshåndverker og utdannet takstmann ved Eiendomsakademiet. Har Veritas-godkjenning for boligsalgsrapporter, er også medlem av Norges Takseringsforbund og sertifisert for verdi/tilstand, skade og byggeledelse.
 

ERIK JOHANNESEN

Takstmann/byggmester

970 27 888


Takstmann siden 2009 med sertifisering innen skade og tilstandsvurdering og med sentralgodkjenning av våtrom og lufttetthet. Lang erfaring som bygningshåndverker og Veritas-godkjent takstmann for boligsalgsrapporter. Utdannet ved Eiendomsakademiet og medlem av Norges Takseringsforbund.